22 Şubat 2009 Pazar

Taner Gülleri - Pes etmeyen emekçi



Adana Demirspor, Tarsus İdmanyurdu, Fethiyespor, Bursaspor, Beykoz, Sakaryaspor, Kayserispor, Antalyaspor ve Kocaelispor formaları giyen Taner Gülleri bu gece ismini Türk futbol tarihine yazdırdı.

Sen tut Adana Demirspor'da istenme ve Tarsus İdman Yurduna kiralan ve yılma. Dön Adana Demirspor'a yine seni istemesinler ve al bonservisini Fethiyespor'a git. Bursaspor'la anlaş ama hiç oynatmasınlar ve Beykozspor'a kiralan. Beykoz'da rüştünü ispatla ama Bursaspor'da seni yine istemesinler ve tekrar Beykozspor'a dön. Daha sonra Bursaspor'da son 8-9 dakikanın futbolcusu olma hakkını ancak kazanabil.

Daha sonra Sakaryaspor'a git ve o acı ölümün gerçekleştiği otobüste ve hele ki önde oturan oyuncuların özellikle vefatıyla gerçekleşen kazada hostes koltuğunda oturuyor ol ve hayatta kal. Bel travması geçir ve hocan Levent Eriş seni Sakaryaspor'da istemesin.

Ben yazarken yıldım ama Taner yılmamış. Antalyaspor'a gitmiş ve yükselişi başlamış. Antalyaspor'da iyiydi peki nasıl oldu izleyemedik derseniz takım Süper Lig'e yükselince Yılmaz Vural kendisi yüz yüze bile konuşmayarak hatta hiç kaale almayarak yardımcısını Taner'i aramak için yönlendirmiş ve Yılmaz Vural'ın yardımcısı cep telefonuyla Taner'i arayarak ''Seni Antalyaspor'da istemiyoruz. '' demiş.

Sonra Kocaelispor macerası başlıyor. Geçen sene bizim Eskişehirsporlu Coşkun ile gol krallığını paylaşıp şampiyonluk kupasını kaldırdılar. Takımı Süper Ligde taşımaya devam etti. 4 büyükleri hep o salladı. Daha sonra devre arasında bir düzine oyuncu takımdan alacaklarını bahane edip giderken o herşeye göğüs gerdi ve takımda kaldı.

Ligin dibindeydiler ve kendi kümede kalma savaşlarında ''Ulubatlı Hasan''larını buldular. Taner Gülleri Ali Sami Yen'de hat-trick yapan bir figür olmaktan çok öte bir yerde duruyor.

Hayatta ne olursa olsun yılmayan , bıkmayan , pes etmeyen , emek veren bir isim o. Futbolculuğunu geçtim bari bu özellikleri için alkışlayın.

Kocaman bir alkış Taner Gülleri'ye !

2 yorum:

  1. taner bence çok akıllı bi forvet son vuruşlarda belkide türkiyenin en ii forveti yaşına rağmen büyük futbolcu fenerbahçe şimdi alsa sewinirdim açıkcası

    YanıtlaSil
  2. seni çok mseviyorum taner gülleri senin en büyük hayranlarından biriyim ben seni seviyorum sen sadece hiç durma hep ileri git ki herkez senin hep çalıştığını zannetsin senin gibi futbolcular olduğu sürece bu maçların hep tadı çıkar senin çok seven çubuklu bala köyünden ......ayşe bayhan......

    YanıtlaSil