2 Mayıs 2009 Cumartesi

Mc. Djibril



Fildişi Sahilleri Milli Takımının formasını giyen bir baba oğlu dünyayı geldikten sonra eşinden ayrılır. Fransa'ya göçerler ve böyle arıza bir yetişkinin var olma hikayesi başlar. Evliliği , çoçukları , baba olma durumu , kulüplerde çıkardığı olaylar, dergilere çıplak poz vermeler ve hamile bir kadına tecavüz davası.. Ne ararsanız bu adamda var. İnsan Ahmet Çakar'ın yorum yapmasını istiyor kimi yerde (!)

Bu sene FA CUP'ta 1 , Premier Lig'de 10 golü var. Yarın Everton'a karşı 2 gol atsa gol sayısı olarak Lampard ve Rooney'e yetişecek. Adebayor ile aynı gol sayısına sahip. Berbatov , Carew , Van Persie , Robbie Keane ve Michael Owen geride bıraktığı hücum özellikli yıldızlardan bazıları..

Bu adam bir skandal ve sanırım ileride George Best gibi fanları olacak. Hala dünyanın en prestijli liginde top oynuyor. Biz ise Batuhan Karadeniz'i kurtarmaktan aciziz. 3 gece önce bir masa yanımda elinde bir enerji içeceği müzik dinliyor ve vakit geçiriyordu. Bunu bizim ülkemizde ticari kaygılar adına '' Gece geç saatlere kadar alkollü mekanda eğlendi !'' şeklinde tanıtıyoruz.

Batuhan ile kıyaslamak olmaz tabii ama şu resmin hatrına yazdım yazıyı.. Resme bakıp '' Bu bir futbolcudur ! '' diyebilen beri gelsin.

O AN





Bana göre profesyonelliğin , kimine göre ruhsuzluğun resmi.. Sezonun en önemli karesi..